Sarah Michelle Gellar laat kinderen werken in keuken

Sarah Michelle Gellar heeft het perfecte recept voor een hecht gezin. Samen koken is het ultieme bindmiddel voor de familie, verklapt ze aan het tijdschrift Good Housekeeping.

“Het is een belangrijk moment van de dag, dat we niet zouden hebben als ze in een andere kamer tv-kijken”, vertelde de 39-jarige actrice.

“Ik geniet van iedere minuut in de keuken met mijn kinderen, zelfs van de rotzooi. Ik heb geleerd daar van het houden”, vervolgde Gellar, die twee jong kinderen heeft met haar man Freddie Prinze.

Door samen te koken, ontlokt de Amerikaanse haar zevenjarige dochter en vierjarige zoontje ook verrassende verhalen. “Op weg naar huis van school krijg ik alleen maar antwoorden van één woord. Maar als we koken, praten ze honderduit.”

De culinaire familieactiviteiten hebben nog een voordeel. Zo zullen de kleintjes in huize Gellar-Prinze niet snel een vies gezicht trekken als ze een nieuw gerecht proeven.

“Mensen zeggen weleens dat ik geluk heb met zulke avontuurlijke eters, maar het is geen kwestie van geluk. Door ze bij het proces te betrekken, proberen ze niet alleen sneller nieuwe dingen, maar weet ik ook dat ze betere keuzes maken als ik er niet ben”, legt ze uit.

Cover Media/Novum Nieuws

Dit artikel maakt/laat mij
  • 0
  • 3
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook