Het is bevestigd: Serena Williams is zwanger

Serena Williams bevalt in de herfst van haar eerste kind. Een woordvoerder van de Amerikaanse tenniskampioene bevestigde dat Williams zwanger is, enkele uren nadat de 35-jarige superster een foto op Snapchat had geplaatst met het onderschrift "20 weken" en waarop een buikje te zien was. De foto werd later verwijderd.

"Ik ben blij te kunnen bevestigen dat Serena deze herfst een kind verwacht", nam woordvoerder Kelly Bush Novak alle twijfel over de zwangerschap weg. De bevestiging betekent dat Serena Williams vermoedelijk al twee maanden zwanger was toen ze in januari de Australian Open op haar naam schreef en zo haar 23e grandslamtitel veroverde. Sinds die triomf kwam de jongere zus van Venus niet meer in actie. Voor de toptoernooien van Indian Wells en Miami zegde ze af, officieel wegens een knieblessure.

Serena, die maandag opnieuw nummer 1 van de wereld wordt ten koste van Angelique Kerber, heeft sinds 2015 een relatie met Alexis Ohanian. Dat is de medeoprichter van nieuwswebsite Reddit. Volgens haar woordvoerder zet Serena Williams zeker nog geen punt achter haar indrukwekkende carrière. "Ze kijkt er erg naar uit om in 2018 terug te keren", klinkt het.

Serena zou als tennissende mama in de voetsporen treden van onder meer Kim Clijsters. De Limburgse werd in 2008 voor het eerst moeder en won daarna nog drie grandslams (US Open 2009 & 2010, Australian Open 2011).

Dit artikel maakt/laat mij
  • 0
  • 3
  • 2
  • 0
  • 0

Lees ook