Kris Jenner woedend om memoires Caitlyn

Kris Jenner is woest na het lezen van de memoires van haar ex Caitlyn Jenner.

De als Bruce Jenner geboren Caitlyn schrijft in The Secrets of My Life oover de sekseverandering die ze in 2015 onderging. Haar voormalige eega komt er in het boek maar bekaaid vanaf, blijkt uit een voorproefje van de nieuwe aflevering van Keeping up With the Kardashians

“Het enige aardige dat ze over mij schrijft, is dat ik ooit sociaal deed op een feestje”, foetert Kris in de video tegenover Kim en Khloé Kardashian.

De autobiografie ligt nog niet in de winkels, maar Caitlyn stuurde haar ex alvast een exemplaar toe. Die geste viel niet bepaald in goede aarde, blijkt uit het promofilmpje. “Alles wat ze schrijft is verzonnen. Waarom vindt ze het nodig alleen maar te schrijven dat Kris een secreet en rotzak is?”, vraagt de mater familias van de Kardashians zich af.

Wat vooral steekt, is Caitlyns bewering dat Kris altijd al wist dat haar echtgenoot een vrouw in mannenlichaam was. Volgens Kris is hier niets van waar.

“Ik was ooit nieuwsgierig en vroeg wat er in hemelsnaam gaande was. Ze zei dat ik het toch niet zou begrijpen. En nu staat het hele boek vol met ‘Kris wist ervan’”, houdt de realityster vol.

Kris scheidde in maart 2015 definitief van de oud-atleet. In de maanden die volgden kwam de Amerikaanse uit de kast als transgender en kondigde ze aan de transitie naar vrouw te maken. Kris en Caitlyn zijn de ouders van Kendall en Kylie Jenner.

Cover Media/Novum Nieuws

Dit artikel maakt/laat mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook