Opnieuw extra seizoen voor 'The X-Files'

Begin dit jaar ging in de Verenigde Staten het nieuwe seizoen van 'The X-Files' in première, dit na een afwezigheid van veertien jaar. De makers blijken de smaak terug te pakken te hebben, want volgens The Hollywood Reporter en Entertainment Weekly komt er andermaal een nieuw seizoen van tien afleveringen.

Het tiende seizoen, dat zes afleveringen telt, moet bij ons nog uitgezonden worden. De eerste aflevering van de miniserie wordt op aanstaande zondag (24 april) uitgezonden om 21.15 uur op Q2. De volgende afleveringen worden elke zondag op hetzelfde uur uitgezonden. De hoofdrollen worden opnieuw vertolkt door David Duchovny en Gillian Anderson. Daarnaast keren Mitch Pileggi en William B. Davis terug in de serie, respectievelijk als assistent-directeur van de FBI en "The Cigarette Smoking Man".

Maar nu is dus bekend geraakt dat er een elfde seizoen op til is. Televisiezender Fox liet weten dat de miniserie erg goed bekeken en gewaardeerd werd in de VS, en dat er dus een nieuw seizoen is besteld. "De show kent iconische personages, goede verhalen en onverschrokken makers", zei Fox-directeur David Madden.

De opnames voor het nieuwe seizoen van 'The X-Files' beginnen deze zomer.
Dit artikel maakt/laat mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook