Haal een Batmobile of Batcave in huis

De fans hebben er reikhalzend naar uitgekeken en nu is-ie dan eindelijk beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV: The LEGO® Batman Movie! In de film maken we kennis met het universum van Batman, maar dan volledig opgetrokken uit Legoblokjes.

Batman is het eenzame bestaan in zijn Batcave, waar hij enkel contact heeft met z’n Butler Alfred, grondig beu. Maar aan zijn saaie leventje komt een einde wanneer Dick ‘Robin’ Greyson en Barbara Gordon opduiken. Samen met z’n nieuwe partners in crime zal hij moeten voorkomen dat zijn thuisstad Gotham City in handen valt van de meedogenloze Joker.
 
Om de release van de film te vieren, geven we niet te versmaden Batmanprijzen weg.
 
Win een LEGO® Batmobile met multidirectionele wielen, inclusief vijf mini-actiefiguurtjes (Batman, Robin, Man-Bat en de Kabuki-tweeling)  of maak kans op een LEGO® Batcave met tal van snufjes en mini-actiefiguurtjes (Batman, de Pinguïn, Bruce Wayne, Alfred Pennyworth en twee mini-pinguïns).

Bekijk hier de LEGO® Batmobile en de LEGO® Batcave

The LEGO® Batman Movie is nu beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening. Ontdek hier waarom je 'm absoluut moet bekijken.

Interesse in andere LEGO® movie-figuurtjes? Kijk eens in de e-shop


 
Dit artikel maakt/laat mij
  • 28
  • 112
  • 14
  • 10
  • 10

Lees ook