Win een ballonvaart voor drie personen, dankzij De Smurfen en het Verloren Dorp!

Vanaf maandag 7 augustus kun je ‘De Smurfen en het Verloren Dorp’ huren in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Een mooie gelegenheid voor een toffe wedstrijd!


Om de release van deze leuke film in onze Op aanvraag-catalogus te vieren, mogen wij een ballonvaart weggeven in een Smurf Hot Air Balloon. De luchtballon is geschikt voor drie/vier personen: de piloot, plus twee volwassenen en een kind (max. 12 jaar), of de piloot plus één volwassene en twee kinderen (max. 12 jaar). Gewoon de onderstaande vragen beantwoorden en een portie geluk hebben, en wie weet vlieg jij binnenkort over Vlaamse dorpen.

 


TrailerVerhaal
De Smurfin heeft de indruk dat iedereen in het dorp een functie heeft – Grote Smurf leidt, Bakkersmurf bakt, zelfs Moppersmurf die moppert – behalve zij. Wat zou het enige meisje in het dorp moeten doen? Op zoek gaan naar haar eigen doel, natuurlijk! Als ze toevallig de weg van een mysterieus wezen kruist, volgt ze het in het Verboden Bos. Samen met Brilsmurf, Potige Smurf en Klungelsmurf – en de gemene tovenaar Gargamel in hun kielzog – komt ze terecht in een wilde reis vol actie, gevaar en ontdekkingen die het Smurfenteam leidt naar het grootste mysterie in de geschiedenis van de Smurfen!
 
De Smurfen en het Verloren Dorp is vanaf 7 augustus te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV!
 
Veel succes met de wedstrijd!


Dit artikel maakt/laat mij
  • 6
  • 13
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook