Scoot McNairy voegt zich bij sterrencast van nieuwste Tarantino-film © BELGA

Regisseur Quentin Tarantino speurt Hollywood af op zoek naar acteurs om rollen te vertolken in zijn nieuwste film 'Once Upon A Time In Hollywood'. De Amerikaanse acteur Scoot McNairy, bekend van zijn rollen in bekroonde films als 'Argo' en '12 Years a Slave', is de nieuwste toevoeging aan de sterrencast, zo meldt filmsite JoBlo.com.

De 40-jarige McNairy mag bij ons dan wel een relatief onbekende naam zijn, aan de overkant van de grote plas kan hij mooie adelbrieven voorleggen. Sinds 2014 speelt hij een hoofdrol in de tv-serie 'Halt and Catch Fire' en hij had bijrollen in grote producties als 'Argo', 'Twelve Years A Slave', 'Gone Girl' en 'War Machine'. Daarnaast had hij vorig jaar een hoofdrol in de westernserie 'Godless' en een bijrol in 'Fargo', allebei te zien op Netflix.

De cast van 'Once Upon A Time In Hollywood' ziet er zonder meer indrukwekkend uit, met namen als Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Burt Reynolds, Al Pacino, Michael Madsen, Tim Roth en Damian Lewis.

De film vertelt het verhaal van het 'hippie Hollywood' van 1969 tegen de achtergrond van de gruwelijke Manson-moorden. De twee hoofdpersonages, gespeeld door DiCaprio en Pitt, zijn een voormalige steracteur uit een westernserie en zijn trouwe stuntman. Het duo heeft het moeilijk om aan de bak te komen in een Hollywood dat ze niet meer herkennen. Een van hen heeft echter een heel beroemde buurvrouw: Sharon Tate...

Quentin Tarantino schreef, regisseert en produceert de film zelf. Als alles volgens plan verloopt komt 'Once Upon a Time in Hollywood' wereldwijd uit op 9 augustus 2019, exact 50 jaar na de beruchte Manson-moorden.