Bekijk The Girl On The Train nu in de Movies & Series Pass op Proximus TV! © Amblin Entertainment / Dreamwork Collection / Isopix

De thriller ‘Het Meisje Op De Trein’ van Paula Hawkins werd een echte hit in boekvorm. Dat vroeg om een verfilming en zo geschiedde: regisseur Tate Taylor kon Emily Blunt strikken om de rol van de getroubleerde Rachel te vertolken. Rachel is een vrouw met een alcoholprobleem en black-outs die tegen wil en dank getuige is van een misdaad. Maar is ze zelf wel betrouwbaar?


Het verhaal van ‘The Girl On The Train’ in een notendop: De gescheiden Rachel Watson gluurt tijdens haar dagelijkse treinrit door de ramen van een huis waarin het – voor haar althans – perfecte koppel woont. Megan en Scott heten ze. Op een dag ontdekt Rachel iets gruwelijks. Vervolgens ontwaakt ze in de buurt van de woning van het koppel en weet ze niet meer waar ze is of wat er gebeurd is. Dan blijkt Megan vermist te zijn.

Het verhaal begint tamelijk traag en warrig, maar na verloop van tijd krijgt de historie vorm en vallen de puzzelstukjes op z’n plaats. Emily Blunt levert een solide acteerprestatie af als de haveloze, dronken en lichtjes beschadigde Rachel in een filmpje dat aardig wegkijkt. Verder zien we ook Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Luke Evans en Justin Theroux aan het werk. Oorspronkelijk kreeg Paula Hawkins een cameo in de film, maar die werd geschrapt.

The Girl On The Train is nu beschikbaar in de Movies & Series Pass van Proximus TV.

Lees hier meer over Emily Blunt
Ontdek hier meer over de tv-optie Movies & Series Pass!

Tip: voor Tuttimus-klanten is de Movies & Series Pass inbegrepen.