Snapchat-account van Kylie Jenner gehackt

Het Snapchat-account van realityster Kylie Jenner is zondagavond gehackt.

Het Snapchat-account van realityster Kylie Jenner is zondagavond gehackt met het dreigement dat er naaktfoto’s van de negentienjarige online zouden komen. Het jongere zusje van Kim Kardashian is zeer actief op Snapchat, ze plaatst vrijwel elk uur een foto.

Fans van Jenner zagen zondagavond een vreemde Snap verschijnen met het bericht dat ze een andere gebruiker moesten volgen om de naaktfoto’s te kunnen zien. “Volg me voor naaktfoto’s van Kylie Jenner!!” schreef gebruiker chikri95 met een link naar een Twitteraccount. Op dit account van de vermeende hacker schrijft deze dat hij of zij in het bezit is van naaktfoto’s van Kylie. Tot nu toe zijn er nog geen foto’s gelekt.

Jenner heeft nog niet officieel gereageerd op de Snapchat-hack. Wel plaatste ze zondagavond op Twitter het volgende bericht: “I love sundayyyyys (met een gefrustreerde emoji)”.

Het is niet de eerste keer dat de realityster het doelwit is van hackers. Een jaar geleden werd het Twitter-account van Kylie overgenomen door hackers, die vreemde tweets plaatsten, verwijzend naar sterren als Katy Perry en Justin Bieber. Daarnaast werd er beweerd dat er een sextape was van Kylie en haar toenmalige vriend Tyga. En een tweet met de tekst: “Ik hou ervan dat ik zo beroemd ben terwijl ik geen talent heb”.

Toen liet Kylie merken dat de inbreuk op haar privacy haar niet zoveel deed. Ze plaatste op Snapchat een filmpje waarop te zien is dat ze chocoladepretzels aan het eten was en deed alsof er niets aan de hand was. “Dus mijn Twitter-account is gehackt, maar het maakt me niets uit. Ik laat hem plezier hebben”, zei ze in het filmpje. “Iedereen wil dat de sextape online komt. Jongens, er komt echt nooit een sextape online. Dat gaat gewoon niet gebeuren”, vertelde Kylie vorig jaar.

Cover Media/Novum Nieuws

Dit artikel maakt/laat mij
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook