Geert Hoste laat zelfs de eiercrisis schieten

De eiercrisis, de dotatie van prins Laurent, de regering op Tomorrowland, gefoefel met Samusocial: het is gesneden koek voor een conferencier, maar niet voor Geert Hoste (57). De cabaretier geeft ook dit jaar geen eindejaarsconference. Dat schrijven Gazet van Antwerpen, Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws vandaag.

Geert Hoste blijft ook dit jaar langs de zijlijn staan. Een jaar geleden verraste hij met de aankondiging dat hij geen eindejaarsconference aan het schrijven was, voor het eerst in 25 jaar. Hoste had een beetje ademruimte nodig. Die ruimte heeft hij nu en het smaakt naar meer. "Ik heb gewoon nog wat rust nodig in mijn hoofd. Pas het voorbije jaar besefte ik hoe hard ik gewerkt heb. Prins Laurent doet me twijfelen, maar het blijft nee", luidt het.

De cabaretier is wel formeel: het is niet zo dat hij definitief met zijn conferences stopt. "Ik treed te graag op, ik laat mensen te graag lachen. Volgend jaar zijn er weer verkiezingen, daar zou ik wel eens een voorstelling rond durven maken. Daar wil ik mijn messen wel eens voor slijpen, politiek is nu eenmaal mijn vaarwater. Een eindejaarsconference? Op lange termijn, misschien."
Dit artikel maakt/laat mij
  • 1
  • 3
  • 0
  • 1
  • 0

Lees ook