Vervoegt "Rogue One"-acteur Riz Ahmed de cast van "Venom" ?

Brits acteur Riz Ahmed, bekend uit films als "The Rogue One: A Star Wars Story", "Jason Bourne", "Nightcrawler" en "Four Lions", heeft gesprekken met Sony om de cast van "Venom" te vervoegen. Dat meldt de Amerikaanse website Hollywoodreporter.com. De film is de eerste spinoff op "Spider-Man" en strikte Tom Hardy als hoofdpersonage.

Welke rol Ahmed zal opnemen, is een goed bewaard geheim. Interne bronnen bevestigden echter dat hij niet in de rol van slechterik 'Carnage' zal kruipen, waarvoor Sony nu ook cast. Tom Hardy ("Mad Max: Fury Road", "The Revenant", "Dunkirk", "The Dark Knight Rises", "Peaky Blinders", "The Drop") speelt het hoofdpersonage. In de stripverhalen gaat het om fotograaf Eddie Brock, die na contact met een buitenaards symbioot in Venom verandert. Die superschurk uit de strips van Marvel Comics is dan weer de vijand van Spider-Man, maar ook de antiheld die ontschuldigen beschermt.

Ruben Fleischer ("Zombieland") zal de film regisseren. Sony hoopt dat Venom de eerste in een reeks van films op basis van Spider-Man personages zal zijn. Ahmed, die ook rapt onder de naam Riz MC, speelde recentelijk in de Amerikaanse HBO-miniserie "The Night Of", waarvoor hij genominneerd werd voor een Golden Globe. Venom komt uit op 5 oktober 2018.
Dit artikel maakt/laat mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook