Kittens bereidden Ian Somerhalder voor op vaderschap

Acteur Ian Somerhalder is in alle stilte vader geworden van zijn eerste kindje met Nikki Reed. Veel zorgen om het vaderschap maakt hij zich niet. De Amerikaan deed immers al veel ervaring op bij het opvoeden van weeskatten.

“Als je midden in de nacht opstaat om acht kittens de fles te geven, omdat ze zonder jou zouden sterven, weet je hoe het is om voor iets te zorgen dat van jou afhankelijk is”, zei de Vampire Diaries-ster in een interview met People. “Het is heel speciaal. Een geweldige cursus voor beginners.”

Somerhalder beseft wel degelijk dat de zorg voor zijn kind meer voeten in de aarde heeft dan die voor poezen. Toch hebben zijn pluizige huisgenootjes een sterk effect op de 39-jarige tv-ster gehad. “Er zijn talloze redenen waarom compassie voor een dier je leven kan veranderen.”

Somerhalder leerde als jong kind al van dieren te houden. Zo staat hem nog goed bij dat zijn ouders kosten noch moeite spaarden toen hun kat Tiger in de lappenmand lag na een aanrijding. “Ze gaven iedere dollar die ze hadden uit. Het was de eerste keer dat ik iets leerde over genezen, en mijn ouders legden mij voor het eerst uit hoe dingen in het lichaam veranderen”, herinnerde Sommerhalder zich. “Het was een geweldig lesje anatomie.”

Cover Media/Novum Nieuws

Dit artikel maakt/laat mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook