Win een Bluetooth-speaker van Philips en/of een exclusieve figurine van Fear The Walking Dead!

De fans wachten er al een tijdje op, maar seizoen 3B van Fear The Walking Dead gaat op 11 september van start op AMC. Reden genoeg voor een toffe wedstrijd!

Wij mogen 5 Philips Bluetooth-speakers en 16 exclusieve figurines van de serie weggeven. Dit gaat bovendien om collector’s items die in België niet te koop zijn.

Hebben? Doe mee met onze wedstrijd en maak kans!

 


Het derde seizoen telt 16 afleveringen en omvat een volledig verhaal. Alle elementen daarvan zijn al min of meer aangebracht in het eerste deel van het seizoen, dat zijn midseason finale kreeg in juli.
 
Heb je seizoen 3A gemist? Of zin om je geheugen op de frissen? Seizoen 3A wordt op zaterdag 9 september vanaf 22 uur integraal uitgezonden op AMC!
 
Seizoen 3B krijgt vervolgens zijn première op maandag 11 september eveneens om 22 uur, met een dubbele aflevering.
 
Het derde seizoen van Fear the Walking Dead brengt de overlevende families samen in de zinderende en gewelddadige Amerikaans-Mexicaanse grensstreek. Ze zijn dan wel ontsnapt aan het van zombies vergeven Mexico, maar de dingen worden er niet gemakkelijker op. Nieuwe gevaren liggen op de loer.Fear The Walking Dead, vanaf 11 september elke maandag om 3 uur en om 22 uur op AMC. Deze zender is bij Proximus TV te bekijken met de Entertainment Channels, op kanaal 194.

Lees hier ons dossier over de serie!

 
Veel succes met de wedstrijd!
Dit artikel maakt/laat mij
  • 2
  • 61
  • 0
  • 1
  • 0

Lees ook