Fast & Furious-sterren ruziën om mogelijke spin-off

Het botert voorlopig niet meer tussen Tyrese Gibson en Dwayne Johnson. Zo liet Gibson openlijk op sociale media aan zijn Fast & Furious-collega weten wat hij vindt van een mogelijke spin-off waar The Rock aan werkt. Gibson deed dat in enkele boodschappen op Instagram.

"Als je doorgaat met de Hobbs-spinoff heb je opzettelijk het moment genegeerd dat wij samen hadden. Ik wil niks van je horen totdat je je herinnert waar we het over hebben gehad", schreef de acteur bij een foto. Gibson verspreidde naar eigen zeggen deze boodschap op Instagram omdat hij geen gehoor kreeg op sms-berichten aan het adres van Johnson.

Luke Hobbs is een personage in de Fast & Furious-films en werd telkens vertolkt door The Rock. Samen met Jason Statham (Deckard Shaw in de films) werkt hij aan een Fast & Furious-spinoff over hun personages.

In een intussen verwijderde post op Instagram liet Gibson nog weten dat hij niets tegen The Rock heeft, maar niet wil dat een spin-off de opnames van de komende, negende Fast & Furious-film vertraagt. Op een wel nog gepubliceerde foto staat er ook nog eens duidelijke taal aan het adres van Dwayne Johnson: "Ik doe niet aan e-mail man, je hebt mijn nummer."
Dit artikel maakt/laat mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook