Think Pink blaast tien kaarsjes uit in de Ancienne Belgique met Regi en Scala

Think Pink viert vanavond de tiende verjaardag van de strijd tegen borstkanker op een positieve manier. Voor de gelegenheid zet de organisatie al zijn 'heroes', de mensen die op welke manier dan ook mee de strijd tegen borstkanker aangingen, in de bloemetjes met een enkele concerten in de Ancienne Belgique.

Op de muziek van Regi, Koen Buyse en het koor van Scala en de Kolacny broers zijn alle door borstkanker getroffen vrouwen en hun helden welkom in de AB Box voor een stevig feestje. Samen kunnen ze er even alle zorgen vergeten.

"Het onderwerp is zo al zwaar genoeg. We willen er dus zo positief mogelijk mee omgaan en iedereen steunen in de strijd tegen borstkanker", vertelt Joke Carlier van Think Pink. "Dat geldt voor iedereen van wie je ooit steun hebt gekregen. Iemand die haar knipt voor pruiken, vrijwilligers van een actie, een buurvrouw of je echtgenote."

Al die helden worden naar aanleiding van de tiende verjaardag van Think Pink op de sociale media ook geëerd in een videoclip op de tonen van het liedje "Heroes" van Scala, waarin zij de hoofdrol spelen.

De strijd tegen borstkanker bij de Belgische vrouwen gaat ondertussen verder. "Ons doel is dat er binnen tien jaar 50 procent minder vrouwen sterven aan borstkanker in België", besluit Carlier.
Dit artikel maakt/laat mij
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook