Win een duoticket voor Paddington 2!

Vanaf 6 december kun je in de bioscoop gaan kijken naar Paddington 2, het langverwachte en leuke vervolg op de kaskraker uit 2014. Win hier jouw duoticket!

Wij mogen twintig duotickets weggeven voor Paddington 2! Beantwoord de wedstrijdvragen en met een beetje geluk vallen er binnenkort twee tickets voor deze film in jouw brievenbus!

 


In de eerste film zagen we hoe een jonge Peruviaanse beer naar Londen reisde, op zoek naar een thuis. Alleen en verdwaald belandde hij in Paddington Station, waar hij de familie Brown tegen het lijf liep.

In de tweede film zien we Paddington gelukkig gesetteld met de familie Brown in Windsor Gardens. Daar is hij een populair lid van de gemeenschap geworden: hij verspreidt blijdschap en marmelade, waar hij ook gaat. Wanneer hij op zoek is naar het perfecte geschenk voor zijn geliefde tante Lucy – die haar 100e verjaardag viert –, valt Paddington op een uniek pop-upboek over Londen in de antiekshop van Mijnheer Gruber. Paddington neemt enkele klusjes aan om het te kopen. Maar als het boek gestolen wordt, is het aan Paddington en de familie Brown om de dief te ontmaskeren ...Paddington 2 is een film van Paul King, met onder meer Hugh Grant, Jim Broadbent en Brendan Gleeson. De Vlaamse versie werd geregisseerd door Dieter Troubleyn. Je hoort daarin onder meer de stemmen van Bent Van Looy, Jeroen Maes, Sabine De Vos, Peter Bulckaen, Marijke Pinoy en Daan Hugaert.

In de Vlaamse bioscopen vanaf 6 december.

Heb jij de eerste Paddington-film nog niet gezien? Of wil je hem graag opnieuw bekijken om zo weer helemaal in de sfeer te komen voor dit leuke vervolg? Dat kan!

Paddington is nu te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV!Veel succes met de wedstrijd!

Dit artikel maakt/laat mij
  • 4
  • 21
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook