Win een duoticket voor de slotavond van ‘Are You Series?’, op 19 december in BOZAR!

Van 14 tot 19 december vindt in de Brusselse BOZAR het jaarlijkse International TV Series Festival 'Are You Series?' plaats. Een gratis festival, maar de tickets vliegen elk jaar de deur uit en de plaatsen zijn beperkt. Win hier jouw toegang tot de slotavond!

Wij mogen vijf duo’s blij maken met een ticket voor de feestelijke slotavond van het festival. De avond verloopt als volgt:

- 19 uur: cocktail

- 20 uur: slotceremonie met de prijsuitreiking voor de beste webserie en de beste pitch

- Presentatie door Proximus van de serie The Handsmaid’s Tale, die onlangs vijf Emmy’s won en nu exclusief beschikbaar is in de Proximus Movies & Series Pass

- Vertoning: teaser van de winnende webserie

- Vertoning: The Handsmaid’s Tale

Beantwoord de wedstrijdvragen en win een duoticket voor de - elk jaar uitverkochte - slotavond van 'Are You Series'!


 


Are You Series? is een tv-seriesfestival dat de explosie van creativiteit in hedendaagse televisieseries viert. Van 14 tot 19 december neemt de vijfde editie van het festival je mee op een onvergetelijke reis doorheen het gouden tijdperk van de televisie, met exclusieve previews, marathonvertoningen, ontmoetingen, debatten en drinks.

De slotavond vindt plaats op 19 december.

Are You Series? is een gratis festival, waarvoor je echter wél tickets nodig hebt, en die zijn elk jaar ‘uitverkocht’. Wij hebben 5 x 2 tickets gereserveerd voor onze winnaars, die bovendien nog een extraatje mogen verwachten.

Veel succes!
Dit artikel maakt/laat mij
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook