Win een duoticket voor ‘Coco’, de nieuwste parel van Disney Pixar!

Momenteel kun je in de bioscoop gaan kijken naar ‘Coco’, de nieuwste Pixar-film. Mooi, kleurrijk en verrassend! Win hier jouw duoticket!

Wij mogen vijf duo’s blij maken met tickets voor deze mooi animatiefilm van Disney Pixar, die zich afspeelt in Mexico, op de feestelijke Dia de los Muertos.

Beantwoord de wedstrijdvragen en maak kans op gratis tickets!

 
Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Hoewel muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguels grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in het prachtige en kleurrijke Dodenrijk. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguels familiegeschiedenis te ontdekken.
Een feest voor het oog, vinden wij, al is het maar door de miljoenen lichtjes in het Dodenrijk!

Coco is een film van Disney Pixar, geregisseerd door Lee Unkrich en Adrian Molina, met in de originele versie stemmen van o.a. Gael Garcia Bernal, Anthony Gonzalez en Benjamin Bratt. In de Vlaamse versie hoor je onder meer Gene Thomas, Wim van den Driessche, Goele De Raedt, Sven De Ridder en An Nelissen.
 
Sinds 29/11 in de zalen. Voorafgegaan door de kortfilm Olaf's Frozen Adventure.

Succes met de wedstrijd!
Dit artikel maakt/laat mij
  • 0
  • 12
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook