‘Good Time’ in de film én in het echt: win een reischeque van € 700!

Momenteel kun je in de Op Aanvraag-catalogus van Proximus TV kijken naar ‘Good Time’, een misdaadfilm met o.a. Robert Pattinson en Jennifer Jason Leigh. Om dat te vieren, geven wij een reischeque weg! Om na de film je valiezen te pakken, en ergens op de wereld een 'good time' te beleven, maar dan echt.

Heb jij wel zin in een leuk reisje naar een toffe bestemming? Doe dan mee met onze wedstrijd en win een Connections-reischeque van € 700. De cheque is geldig tot 8/11/2018 en kan gebruikt worden voor boekingen naar keuze bij Connections.

Beantwoord de onderstaande vragen en maak kans op deze geweldige prijs!

Opgelet, op onze Franstalige website loopt deze wedstrijd ook. Wij geven één reischeque ter waarde van € 700 weg. Voor de selectie van de winnaar worden de Nederlands- en Franstalige deelnames samengevoegd.


 


Een overval loopt verkeerd af. Het lukt Connie Nikas (Robert Pattinson) om te ontsnappen maar zijn broer Nick (Ben Safdie) wordt gearresteerd. Wanneer Connie probeert de borg bijeen te krijgen om Nick uit de gevangenis te halen, krijgt hij een alternatief aangeboden om zijn broer vrij te krijgen: hem helpen te ontsnappen. Dat is het begin van een lange nacht vol van adrenaline in de buitenwijken van New York.‘Good Time’ is een spannende misdaadfilm van Ben en Josh Safdie, met onder meer Robert Pattinson, Ben Safdie en Jennifer Jason Leigh.

Deze film is nu te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Veel succes met de wedstrijd!
Dit artikel maakt/laat mij
  • 1
  • 21
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook