Olivia Munn richt zich tot Mark Wahlberg in sarcastische speech

Olivia Munn presenteerde de Critic’s Choice Awards op donderdagavond. In haar speecht mikte zij op Mark Wahlburg. Er waren claims dat hij meer verdiende dan Michelle Williams voor de heropnames van All the Money in the World.

Scenes voor de Ridley Scott-film All The Money in the World moesten opnieuw opgenomen worden, omdat Christopher Plummer was gevraagd om Kevin Spacey te vervangen. Hij was uit de film gesneden na alle beschuldigingen van seksueel wangedrag. Volgens schattingen heeft Wahlberg ongever 1,5 miljoen dollar extra verdiend aan de tien dagen extra werk, en actrice Michelle Williams maar 1000 dollar.

Dit verhaal geeft aan hoe de loonkloof tussen mannen en vrouwen nog steeds een groot probleem is in Hollywood. Olivia maakte grappen over het verhaal terwijl ze op het podium stond van de Critics Choice Awards. In een optreden met Niecy Nash bracht Munn een toost uit op alle ‘goeie kerels’ in Hollywood. Ze hier het glas op ‘de producent die met me afsprak in de vergaderzaal, in plaats van in zijn hotelkamer’ en ‘de beroemde acteur die me niet slecht behandelde nadat ik zei dat ik niets met hem wilde drinken na de show’.

Toen Nash probeerde om de mannen te bedanken die voor vrouwen opkwamen tijdens de Golden Globes, onderbrak Munn haar: ‘Eigenlijk zeiden ze niet echt veel.’

Daarna zei ze: ‘Ik wil de producers bedanken die Niecy en mij exact hetzelfde bedrag betalen, en Wahlberg een miljoen dollar’.

Rond het relletje met Wahlberg gaan geruchten dat hij weigerde om akkoord te gaan met de invalactie van Plummer, tenzij hij daarvoor 1,5 miljoen dollar kreeg. Wahlberg en Williams willen allebei niets over het voorval zeggen. Ze zitten allebei bij hetzelfde talentenagentschap.

Cover Media/Novum Nieuws

Dit artikel maakt/laat mij
  • 1
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook