Bob Odenkirk tekent voor actiethriller van 'John Wick'-producers

Acteur Bob Odenkirk, bekend van zijn bijrol in 'Breaking Bad' en hoofdrol in spin-off 'Better Call Saul', voegt zich als co-producent en hoofdrolspeler bij de ploeg van 'Nobody', een wraakthriller van de makers van de gelauwerde actiethriller 'John Wick'. Dat meldt entertainmentblad The Hollywood Reporter.

In 'Nobody' zal Odenkirk de reddende engel vertolken van een vrouw die op de hielen gezeten wordt door boeven, om er later achter te komen dat één van hen de broer is van een machtige drugsbaron.

De 55-jarige Odenkirk won de jackpot met zijn rol in de dramaserie 'Better Call Saul' en is sindsdien gegeerd goed in Hollywood. Hij schreef mee aan enkele afleveringen van 'Saturday Night Live', verscheen onder meer in de komediedrama 'The Disaster Artist' van James Franco en in de politieke thriller 'The Post' van Steven Spielberg, naast grote namen als Meryl Streep en Tom Hanks.

Derek Kolstad, schrijver van het stilistisch erg vernuftige 'John Wick', zal aan de schrijftafel zitten voor 'Nobody'. Hij vindt er onder meer collega's David Leitch en Chad Stahelski terug, die eerder de regie van 'John Wick' voor hun rekening namen. Zij zijn nu uitvoerend producent van de film.
Dit artikel maakt/laat mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook