HBO-hitserie “The Night Of”, nu in de Movies & Series Pass © HBO

Een nieuwe provider in de Movies & Series Pass van Proximus TV, dat betekent ook nieuwe series. Hitserie “The Night Of” uit de stal van HBO is nu beschikbaar voor abonnees!


De achtdelige serie “The Night Of” is spek naar de bek van al wie van spannende, duistere thrillerseries met een goed verhaal houdt.

De titel verwijst naar de waanzinnige nacht van Naz Khan (Riz Ahmed), een student van Pakistaanse afkomst in New York, die op een avond de taxi van zijn vader leent om uit te gaan. Hij is uitgenodigd op een studentenfeestje, maar zal daar nooit aankomen: hij komt onderweg een prachtige jonge vrouw tegen, die de volgende ochtend dood wordt teruggevonden in haar appartement. Alles wijst in de richting van Naz, die echter zijn onschuld uitschreeuwt.Spannend!

Is Naz onschuldig, of lijkt dat alleen maar zo? Met de hulp van zijn advocaat, schitterend gespeeld door John Turturro, probeert hij te bewijzen dat hij de vrouw niet vermoord heeft.

Een goed verhaal, dat een kritische blik werpt op het Amerikaanse rechtssysteem en dat wordt gebracht door ijzersterke acteurs. In de rol van Naz zie je de Britse acteur Riz Ahmed, die je onder meer ook aan het werk kan zien in Nightcrawler en Rogue One.

De rol van Khan’s advocaat wordt gespeeld door John Turturro, maar was naar verluidt eerst voorzien voor de overleden acteur James Gandolfini. Zijn naam wordt nog steeds vermeld als producent van de serie.

De serie werd geschreven door Steven Zaillian (die eerder de scenario’s van Schindler’s List en American Gangster schreef) en Richard Price (die eerder onder meer meewerkte aan The Wire en The Color of Money).
 
The Night Of is nu te bekijken met de Movies & Series Pass van Proximus TV.

Tip: voor Tuttimus-klanten is de Movies & Series Pass inbegrepen.