Actrice Marieke Dilles voor de eerste keer moeder © BELGA

De Vlaamse actrice Marieke Dilles, bekend van de film "Dossier K" en de televisiereeks "De Smaak van De Keyser", is vorige week zaterdag bevallen van Rocco, een zoon. Dat maakten de actrice en haar partner Seppe gisteren zelf bekend via Instagram. Het is hun eerste kind.

"Onze lieve zoon Rocco is klaar voor de wereld. Hij is heerlijk", schreef de actrice bij een foto van haar kindje op Instagram.

Dilles maakte de zwangerschap in september vorig jaar bekend in het weekblad Story. "We zijn al vier jaar een koppel, dus waren we klaar om een volgende stap te zetten in onze relatie", vertelde de actrice. "Ik was vrij snel zwanger en we prijzen ons ontzettend gelukkig."

De actrice is bij het Vlaamse publiek onder meer bekend dankzij haar hoofdrol als Ellen Coppens in de Eén-reeks "De Vijfhoek", Helena De Keyser in "De Smaak van De Keyser" en als Naomi Waldack in de film "Dossier K", de opvolger van "De zaak Alzheimer". Ze was ook lange tijd woordvoerster van de campagne "Dagen Zonder vlees", die mensen bewust wil maken van hun vleesconsumptie.

 

Onze lieve zoon Rocco De Blust is klaar voor de wereld. Hij is heerlijk! 13/01/18

A post shared by Marieke Dilles (@mariekedilles) on