Lucy Hale laat fans schrikken met geheimzinnige boodschap over seksueel geweld


2018 is slecht begonnen voor de actrice. Ze werd eerder al slachtoffer van een inbraak.


Fans maken zich zorgen om actrice Lucy Hale. Ze plaatste op social media een bericht over seksueel geweld, maar haalde haar boodschap meteen weer weg.

De actrice uit Pretty Little Liars publiceerde de alarmerende boodschap donderdag op haar Instagram- en Twitteraccount en dat zorgde ervoor dat haar fans zich zorgen maakten over haar welzijn.

"Ik heb het van Instagram verwijderd, maar dit moet wel worden gehoord", schreef ze in een bericht met een cryptische opmerking die luidde: "Ik heb seksueel geweld nooit begrepen tot vanavond. Ik heb altijd sympathie gevoeld met de slachtoffers, maar heb er tot nu toe nooit zelf de pijn van gevoeld. Mijn waardigheid en trots zijn gebroken. Ik ben sprakeloos."

Daar voegde ze aan toe dat ze meevoelt met iedereen die te maken heeft gehad met seksueel geweld. "Maar ik beloof dat ik geen moment voorbij laat gaan om het verschil te maken.”

Lucy vertelde niet wat er gebeurd was.

De 28-jarige actrice heeft geen fijn begin gehad in het nieuwe jaar. Zo was ze op 5 januari het slachtoffer van een inbraak. TMZ meldde dat een dief een raam van Lucy's huis had vernield en juwelen en geld had gestolen. De buit zou naar schatting 15.000 dollar hebben bedragen.

"Bedankt voor alle vriendelijke woorden over de inbraak ... gelukkig was niemand gewond", twitterde Hale als reactie op bezorgde fans die hun steun na de diefstal toonden. "Verdrietig om wat sentimentele items te verliezen, maar dankbaar om veilig te zijn."

Lucy is de afgelopen maanden niet het enige slachtoffer van een inbraak. Jason Derulo, Mariah Carey, Nicki Minaj en Alanis Morissette hebben ook het dievengilde van Los Angeles op bezoek gehad.

Cover Media/Novum Nieuws