Body Bizarre, nu in de Movies & Series Pass © TLC

Liefhebbers van informatieve en lifestyleprogramma’s worden verwend door de Movies & Series Pass van Proximus TV. Allerhande thema’s komen aan bod, en er is voor elk wat wils. Wie geïnteresseerd is in het menselijk lichaam, kan bijvoorbeeld nu kijken naar het vijfde seizoen van Body Bizarre.

Body Bizarre

Body Bizarre is een medisch programma over de verhalen van mensen die aan een zeldzame ziekte lijden of een mysterieuze afwijking hebben.

Het vijfde seizoen van deze serie van TLC laat opnieuw zien dat het lichaam de meest merkwaardige afwijkingen kan hebben. Mysterieuze aandoeningen en bizarre spelingen der natuur waar zelfs dokters niet direct een passend antwoord op hebben. Met behulp van ingrijpende operaties worden deze unieke personen geholpen, om een lichaam te krijgen waar ze gemakkelijker mee door het leven kunnen.

TLC

Body Bizarre is een programma van TLC, een nieuwe provider in de Movies & Series Pass van Proximus TV. Deze themazender (vroeger The Learning Channel) van Discovery Networks focust op informatieve en lifestyleprogramma’s. De zender brengt naast ‘Body Bizarre’ onder meer ook ‘Say Yes to the Dress’, ’90 Days to Wed’ en ‘Long Island Medium’ naar de Movies & Series Pass.
 
Body Bizarre, seizoen 5 is nu beschikbaar in de Movies & Series Pass van Proximus TV.

Tip: voor Tuttimus-klanten is de Movies & Series Pass inbegrepen.