‘Blade Runner 2049’ is vanaf nu te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV en om dat te vieren, organiseren wij een coole wedstrijd. In de prijzenpot: een Playstation 4!

Wij mogen één gelukkige winnaar in de watten leggen met een spiksplinternieuwe Playstation 4. Zie jij dat zitten? Doe mee met onze wedstrijd en maak kans!

 
‘Blade Runner 2049’ is de langverwachte terugkeer van Ridley Scotts cultfilm uit 1982, en het is een klepper van formaat. Regisseur Denis Villeneuve kreeg naar verluidt van Sony carte blanche om er iets moois van te maken, en hij heeft zich met verve van zijn taak gekweten.
 
Ryan Gosling speelt blade runner K., een politieagent die gespecialiseerd is in de jacht op mensachtige robots of replica’s om ze permanent uit te schakelen. Zijn job wordt plots een stuk ingewikkelder wanneer hij tijdens een routinemissie op een geheim stoot dat de hele maatschappelijke orde zou kunnen verstoren.
 
Verwacht je aan prachtige beelden, een mysterieuze, melancholische sfeer en schitterend acteerwerk. Naast Ryan Gosling – met uitgestreken gezicht, koele blik en veel ingehouden emotie – zie je onder meer Harrison Ford, Robin Wright en de Nederlandse actrice Sylvia Hoeks.
 
Blade Runner 2049 is vanaf 14 februari te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Lees hier ons dossier over de film!
 
Veel succes met de wedstrijd!