Njam! trakteert: win een deluxe praline collection van topchocolatier Dominique Persoone © njam!

Njam! zit sinds kort in het basisaanbod van Proximus TV en om dat te vieren, organiseren wij een paar leuke wedstrijden. Deze week mogen wij iemand verrassen met een deluxe praline collection van mister Dominique Persoone himself. Chocolaatje, iemand?

Goedgezind, slechtgezind, blij of verdrietig … chocolade kan altijd. Om te vieren dat de culinaire zender njam! in het basisaanbod van Proximus TV zit, mogen wij deze week een chocoladeliefhebber in de watten leggen met pralines van meester-chocolatier Dominique Persoone. Zin in? Beantwoord de wedstrijdvragen en maak kans!

 


Wie van chocolade houdt, heeft zeker de naam van Dominique Persoone al eens horen vallen. Deze topchocolatier – volgens het Parijse Salon de Chocolat ‘le meilleur chocolatier du monde - is een smakenacrobaat. Hij werkt nauw samen met de beste chefs ter wereld, maakt onder meer pralines voor Hof van Cleve, heeft winkels in Brugge en Antwerpen én is terug te vinden in de Michelin-gids. Een topper dus!Wil jij wel eens proeven van zijn creaties? Doe dan zeker mee met onze wedstrijd! Succes!

Njam! maakt deel uit van het basisaanbod van Proximus TV en is daar te bekijken op kanaal 190.
Zin om elke maand culinaire inspiratie in je mailbox te ontvangen? Schrijf je in op de nieuwsbrief van njam!