Chris Martin en Dakota Johnson bij feest Ellen DeGeneres


Jennifer Lawrence, een andere ex van Chris, was ook op het feest.


Chris Martin en zijn vriendin Dakota Johnson hebben samen met Gwyneth Paltrow, de ex van Chris, en haar nieuwe verloofde Brad Falchuk de zestigste verjaardag van Ellen DeGeneres gevierd.

De sterren waren afgelopen zaterdag te gast op het feest, waar ook andere beroemdheden het glas hieven op de comedienne en presentatrice. Jennifer Aniston, Oprah Winfrey, Olivia Munn, Bruno Mars, Kim Kardashian en Kanye West, en John Legend en Chrissy Teigen.

People publiceerde foto's van Chris en Dakota, die voor het eerst met elkaar gespot werden in oktober. Hoewel de frontman van Coldplay op goede voet is gebleven met Gwyneth, de moeder van zijn twee kinderen, was zij niet zijn enige ex die aanwezig was. Actrice Jennifer Lawrence zou ook op het feest zijn geweest.

Chris en Dakota waren niet het enige nieuwe koppel dat bij Ellens verjaardagfeestje was. Amy Schumer gebruikte het feest om zich voor het eerst samen met haar nieuwe vriendje Chris Fischer publiekelijk te vertonen. Ze deelde zelf op Instagram een foto van waarop ze zoenend te zien was "Happy Birthday @theellenshow bedankt voor het feit dat je ons hebt uitgenodigd!"

Ellen, die op 26 januari 60 werd, heeft na haar feest een paar van haar eigen kiekjes van het feest op Twitter geplaatst, faarbij vertelde ze dat zij en haar vrienden werden getrakteerd op optredens van Pink, Melissa Etheridge en Alessia Cara, terwijl comedienne Tig Notaro ook op het podium klom.

Cover Media/Novum Nieuws