No girls allowed bij 'Temptation Tim' ... of toch wel? © SBS Belgium

In de eerste afleveringen van Temptation Island liet Tim geen kans onbenut om zijn liefde voor Deborah Leemans uit te schreeuwen, maar er lijken toch barsten te komen in dat schijnbaar perfecte plaatje.


‘No girls allowed’ stond er te lezen op een briefje aan de kamer van Temptation Tim, die van plan was zijn Deborah na het programma ten huwelijk te vragen. Maar stilaan lijkt de Aalstenaar toch te bezwijken aan de verleiding. Verleidster Cherish richt dan ook al haar pijlen op hem en gaat volop voor de ‘timtation’.

In de achtste aflevering zien we hoe Tim verleidster Cherish toegang verschaft tot zijn kamer, terwijl hij het kanten topje van de blondine losmaakt. Dat klinkt alvast niet conform de afspraken die het koppel maakte voor hun deelname aan het programma.

In het vrouwenresort is er van stiekem gedoe intussen geen sprake, of toch niet waar het Megan en Joshua betreft. Nu haar relatie met Kevin voorbij is, wil Megan meer tijd doorbrengen met verleider Joshua. Die pakt dus zijn spullen bij elkaar en trekt bij haar in.Vanavond wordt overigens voor de derde keer het gevreesde kampvuur aangestoken. Welke relatie komt verder onder druk te staan en wie gelooft nog in een goeie afloop? Volgens Vijf wordt deze achtste aflevering - net zoals vorig jaar - een belangrijk kantelmoment zijn.

‘Temptation Island’ is razendpopulair en breekt haar eigen records. Het nieuwe seizoen is na zeven afleveringen goed voor gemiddeld 733.356 kijkers en 49,8% marktaandeel, en overstijgt zo alle voorgaande seizoenen in de geschiedenis van het programma. Nooit eerder haalde een programma op VIJF zulke sterke cijfers.
 
Temptation Island, vanavond om 21.35 uur op VIJF.
Niet thuis? Je kunt deze uitzending live bekijken met je pc, laptop of smartphone of opnemen met Proximus TV.