Unicum in Blind Getrouwd: Mike en Marjolein nu al uit elkaar © vtm

Het leek het droomkoppel te worden van Blind Getrouwd dit seizoen, maar na enkele weken samenwonen was het afscheid tussen Mike en Marjolein wel erg kil. Er blijven nu nog vier koppels over in Blind Getrouwd.


Het begon zo mooi voor Mike en Marjolein op hun huwelijksdag: de chemie leek overduidelijk aanwezig en samen met het koppel zat heel Vlaanderen al op een roze wolk. Maar op de huwelijksreis ging het al gauw fout en besefte het koppel blijkbaar dat ze het experiment onderschat hadden. Vooral Marjolein werd plots heel ongelukkig met haar kersverse man. Expert Alexander Witpas gaf de twee nog wat oefeningen mee om de situatie te redden, maar in de aflevering van maandag werd het sprankeltje hoop van Mike helemaal weggeveegd.

Na zes dagen apart te zijn voor het werk werd zijn thuiskomst wel heel koel onthaald met de woorden: "Ben je er nu al?". Voor Mike was het meteen duidelijk "Ik had ergens nog hoop, maar na twee seconden was er de harde realiteit. Zo’n ontvangst, dat is zelfs niet hoe vrienden tegen elkaar doen." Bij psycholoog Alexander hadden de twee het over "elkaar niet begrijpen en communiceren op een andere manier". De conclusie was dat het koppel elk terug in hun eigen stek gaat wonen nog voor het einde van het experiment. Ongezien in Blind Getrouwd.
Ondertussen lijken Wendy en Damiano er als vrienden nog het beste van te maken, terwijl ook bij Lieve en Aljosja de twijfels toeslaan. Toon en Frie maar ook Esther en Tim lijken de beste kaarten in handen te hebben om van Blind Getrouwd een succes te maken.

Bekijk Blind Getrouwd elke maandag om 20u35 op VTM of waar je ook bent op proximustv.be. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!