Michel van den Brande met spoed naar het ziekenhuis © Michel van den Brande - Facebook

Het gaat niet goed met ‘The Sky is the Limit’-ster Michel van den Brande. Hij moest in allerijl naar het ziekenhuis en het duurde even vooraleer hij echt geholpen werd. Dat maakte hij zelf bekend op Facebook.


“Ik heb pijn in de borststreek en moet morgen onder de scanner”, zo schrijft hij in een Facebookbericht. “Ik moet nu antibiotica nemen en ik krijg elke dag twee spuitjes om geen bloedklonters te krijgen.”

Tijdens het weekend had Michel naar eigen zeggen helse pijnen in zijn borststreek. “Ik heb uit respect voor de dokters gewacht tot 10 uur, omdat het zondag was. Na lang aandringen beloofden ze ons een dokter te sturen na de middag.” Maar omdat de dokter niet kwam opdagen, reed Van den Brande dan maar zelf naar het ziekenhuis in Blankenberge.“Wij werden daar onvriendelijk ontvangen en ze hadden geen begrip voor mijn angstaanvallen! Er werd mij gevraagd al mijn kleren uit te doen en neer te gaan liggen. Wat ik niet kan door mijn paniekaanvallen. Waarop ze ons geen verdere hulp wilden aanbieden.”

“Vervolgens ben ik naar de spoedarts gereden in Sint-Niklaas. Daar hebben ze mij onmiddellijk spoed binnengereden, waar wij op een vriendelijke en op een professionele manier werden geholpen! Niks kleren uit, direct aan de monitor, bloed getrokken, zuurstof gekregen en een paar pijnstillers.”

De helse pijn aan de linkerkant van zijn borst bleek het gevolg te zijn van een val waarbij Van den Brande twee ribben brak. Daardoor zou er bloed in zijn longen terechtgekomen zijn.Lees ook: Fikse veroordeling aan de broek: Speed is not the limit voor Michel van den Brande