YouTube legt de laatste hand aan een film die binnenkort in de bioscoopzalen te zien zal zijn. "Vulture Club", een film van de Iraans-Amerikaanse regisseur Maryam Keshavarz, is momenteel in de postproductiefase, meldt Indiewire. Het bedrijf benadrukt dat er nog geen bioscoopketen bereid is om de film te vertonen.

Het verhaal van "Vulture Club", met Susan Sarandon, Edie Falco en Matt Bomer in de hoofdrollen, richt zich op de ontvoering van een journalist door terroristen in Libië. Sarandon vertolkt de rol van zijn moeder, een spoedverpleegkundige, die drastische stappen neemt om haar zoon (vertolkt door Bomer) vrij te krijgen. Edie Falco ("The Sopranos"), Julian Morris ("Pretty Little Liars") en Lola Kirke ("Mistress America") vervolledigen de cast.

Het is niet de eerste keer dat het dochterbedrijf van Google een film uitbrengt in de filmzalen. In januari 2016 bracht YouTube de sciencefictionkomedie "Lazer Team" uit. Met maar 480 vertoningen in de Verenigde Staten was de film geen groot verkoopsucces.