Drew Barrymore nog steeds verrukkelijk ondood in Santa Clarita Diet, seizoen 2 © Netflix

Zin in een portie bizarre horror-comedy? Vanaf vrijdag 23 maart kun je op Netflix terecht voor het tweede seizoen van ‘Santa Clarita Diet’. Smakelijk!


Drew Barrymore en Timothy Olyphant zijn terug voor een extra portie horror-comedy, en Barrymore’s Sheila Hammond hongert nog steeds naar mensenvlees.

Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste eindigde. Joel en Sheila proberen het beste te maken van Sheila’s toestand als ondode, hoewel zij er alles aan doet om vast te houden aan haar levensstijl en niet door het leven te gaan als ‘gewoon’ een monster. Het gezin heeft zich steeds meer bekwaamd in de kunst van het moorden, alleen is het wel een nadeel dat het aantal mensen vermiste personen in Santa Clarita groot wordt. Dat moet stilaan toch opvallen …

Bekijk hier de trailer:Drew Barrymore en Timothy Olyphant spelen opnieuw de hoofdrollen, maar er zijn ook nieuwe gezichten in het tweede seizoen. Zo voegen Joel McHale (Community), Zachary Knighton (Happy Endings) en Gerald McRaney (Deadwood) zich bij de cast.

Het tweede seizoen van Santa Clarita Diet omvat net als het eerste tien afleveringen en is beschikbaar op Netflix vanaf vrijdag 23 maart.

Kies nu voor Netflix als tv-bonus in je Tuttimus of Familus pack van Proximus TV en bekijk deze series rechtstreeks op je tv-scherm (menu ‘op aanvraag’ > series of via het kanaal 204)!