Seks, ambitie en klassieke muziek: het vierde seizoen van ‘Mozart in The Jungle’ komt naar de Movies & Series Pass! © Amazon Studios

Vanaf zondag 25 maart kun je met de Movies & Series Pass van Proximus TV kijken naar het vierde seizoen van ‘Mozart in the Jungle’, met een hoofdrol voor Gael García Bernal. Een aanrader!


Een met twee Emmy's en twee Golden Globes bekroonde en zeer leuke dramedy over artiesten en hun passie voor muziek én het leven: ‘Mozart in the Jungle’ verdient zeker je aandacht!

De serie volgt het wel en wee achter de schermen van de New York Symphony Orchestra. En wat zien we? Wat er achter het gordijn gebeurt, is even boeiend als wat er op het podium te zien is. Liefde, geld, ambitie en muziek zijn de sleutelwoorden in deze dramedy, die wordt geserveerd in leuke afleveringen van een half uur. Heerlijk om de dag mee af te sluiten!

In het eerste seizoen doet een nieuwe maestro zijn intrede bij het orkest, en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Maestro Rodrigo (Gael García Bernal) doet de gemoederen hoog oplaaien, terwijl de charmante muzikante Hailey (Lola Kirke) hoopt op haar grote kans. In het tweede seizoen komt het orkest in woelig water terecht. Als er een staking dreigt uit te breken, moet Rodrigo proberen de harmonie in het orkest te herstellen. In het derde seizoen wordt er stevig onderhandeld tussen management en orkest. Maestro Rodrigo heeft intussen de opdracht aangenomen om de comeback van de beroemde diva Alessandra (Monica Bellucci) in Venetië te dirigeren. Ook Hailey reist als celliste de wereld rond, maar door een meningsverschil wordt ze ontslagen en strandt ze in … Venetië.

En dan nu het vierde seizoen, met verschillende interessante ontwikkelingen in de verhaallijn, zowel in New York als daarbuiten. De liefde viert hoogtij, maar het blijft hard werken om het orkest aan het spelen te houden.‘Mozart in the Jungle’ is een serie van Paul Weitz (About a Boy), Roman Coppola, Alex Timbers en Jason Schwartzman. De cast is leuk! Naast Gael Garcia Bernal zie je onder meer Malcolm McDowell, Lola Kirke, Bernadette Peters, Saffron Burrows en Dermot Mulroney.

Het vierde seizoen kun je vanaf zondag 25 maart bekijken met de Movies & Series Pass van Proximus TV.
Tip: voor Tuttimus-klanten is de Movies & Series Pass inbegrepen.