Een lach en een traan: ‘Miss you Already’, nu in de Movies & Series Pass © Entertainment One

Een ontroerende dramedy over vriendschap, vertrouwen en liefde, met twee sterke hoofdrolspeelsters. Ideaal voor een leuke filmavond onder vriendinnen!


‘Miss You Already’ is een Britse film uit 2015 onder regie van Catherine Hardwicke. De film ging in première op het 40e Internationaal Filmfestival van Toronto.

We volgen twee vrouwen, Milly (Toni Collette) en Jess (Drew Barrymore), die al hun hele leven beste vriendinnen zijn. Als kinderen deelden ze alles en ook nu ze volwassen zijn, kunnen ze niet zonder elkaar.
 
Losbol Milly heeft een succesvolle carrière, een rockster (Dominic Cooper) als man en twee kinderen. Jess leeft bescheidener op een woonboot, samen met haar vriend (Paddy Considine), en heeft een vurige kinderwens. Net als Jess eindelijk zwanger is, krijgt Milly te horen dat ze borstkanker heeft…Een ontroerende film met een solide script en een sterke cast. In de hoofdrollen zie je Drew Barrymore en Toni Collette, die een uitstekende match vormen en schitteren naast elkaar. Verder zie je onder Dominic Cooper, Paddy Considine, Jacqueline Bisset en Tyson Ritter.

Wie zin heeft in een romantische dramedy met een lach en een traan, zit hier zeker goed. ‘Miss You Already’ is nu beschikbaar in de Movies & Series Pass van Proximus TV.

Tip: voor Tuttimus-klanten is de Movies & Series Pass inbegrepen.