Eerste beslissingsmoment is aangebroken in Blind Getrouwd © vtm

Nu ze al één maand getrouwd zijn, zitten alle koppels in de laatste fase van het experiment. Binnenkort zullen ze beslissen of ze getrouwd blijven of niet. Voor Mike en Marjolein is het maandagavond al zo ver.


Vorige week besloot het koppel om opnieuw apart te gaan wonen. Om de druk van de ketel te laten. Om even te kunnen herbronnen. Om te zien of ze mekaar dan toch niet zouden missen. Maar ze blijven mekaar wel zien voor het finale beslissingsmoment.

Marjolein: "Mekaar terug een beetje leren kennen via dates, daar kijk ik wel naar uit, in de hoop dat we tot rust komen en terug normaal gaan kunnen doen tegen mekaar". "Mijn gevoelens zijn heel tegenstrijdig. Het ene moment denk ik dat het een goede beslissing is geweest om terug apart te gaan wonen, en het andere moment twijfel ik toch nog", zegt Mike.

Hoe staan Mike en Marjolein tegenover mekaar, nu ze het rustiger aan doen? Het eerste beslissingsmoment op maandag 26 maart, biedt uitsluitsel.

Ondertussen proberen de andere koppels stappen te zetten in hun relatie.

Bekijk Blind Getrouwd elke maandag om 20u35 op VTM of waar je ook bent op proximustv.be. Klik hier om het programma op te nemen. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!