20th Century Fox stelt verschillende films uit © BELGA

De Amerikaanse filmproducent 20th Century Fox heeft aangekondigd dat verschillende films later dan gepland in de bioscoop zullen verschijnen. Het gaat onder meer om de politiefilm "The Force" en een aantal superheldenfilms, meldt filmmagazine Deadline.

De verfilming van Don Winslow's succesvolle politieroman "The Force" werd eerst aangekondigd voor 1 maart 2019, maar Fox heeft de release van de politiefilm nu uitgesteld naar een latere, nog onbekende datum.

Ook de X-Men-sequel "Dark Phoenix" en een horrorversie van "The New Mutants" ondergaan hetzelfde lot. "Dark Phoenix" zal niet op 2 november 2018 maar op Valentijnsdag 2019 in de filmzalen verschijnen. De griezelversie van "The New Mutants" zou normaal op 22 februari volgend jaar in première gaan, maar zal nu pas op 2 augustus 2019 het licht zien.

Enkel voor Queen-fans is er goed nieuws, want de biopic "Bohemian Rhapsody" zal naar verluidt eerder klaar zijn. De prent verschijnt al op 2 november 2018 in de Amerikaanse filmzalen, bevestigt 20th Century Fox.