Het doek is gevallen voor Mike en Marjolein in Blind Getrouwd © vtm

Het is nu definitief: Mike en Marjolein zijn getrouwd én gescheiden in amper vijf weken tijd in Blind Getrouwd. Zoals verwacht wierpen ze in de aflevering van maandag de handdoek. Bij de andere koppels ziet de toekomst er wel rooskleuriger uit.


Nadat ze vorige week al opnieuw apart gingen wonen, spraken Mike en Marjolein wel nog een paar keer af. Om te gaan bowlen... met vrienden. Ook hun laatste date bracht geen verbetering in de situatie. In het stadhuis hadden de twee wel nog lieve woorden voor elkaar over, maar uiteindelijk trok Mike er een streep onder met de veelzeggende woorden "ça va, zijn we weg?".

Gelukkig is er voor de andere koppels wel nog hoop. Bij Esther en Tim lijkt het nu al beslist. Tim kocht al een nieuw naamplaatje voor aan zijn woning te hangen met als opschrift 'Tim & Esther, De Winter - van Kuijk'. Ook bij Toon en Frie ziet het er goed uit. Bij de expert hadden ze het over evolutie in hun relatie. Of strooit het snurken van Frie toch nog roet in het eten?

Lieve voelt nog steeds geen vlinders voor Aljosja, maar wanneer hij terugkeert na zijn reisje naar Amerika is de sfeer, in tegenstelling tot de kille bedoening bij Mike en Marjolein eerder, wel liefdevol. De hoop is hier nog steeds aanwezig. Bij Damiano en Wendy gaat het al weken moeilijker, al lijkt Wendy toch indruk gemaakt te hebben met haar zangprestaties. Maar of dat genoeg zal zijn om de vonk te doen overslaan? Volgende week moeten ook zij beslissen of ze het experiment willen verder zetten!
Bekijk Blind Getrouwd elke maandag om 20u35 op VTM of waar je ook bent op proximustv.be. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!