'Heather Locklear bekijkt het van dag tot dag'


De actrice is nuchter en volgt een behandeling.


Heather Locklear doet het naar verluidt even rustig aan en leeft "van dag tot dag" in het opnieuw opbouwen van haar leven na haar arrestatie vorige maand. De voormalige ster uit Dynasty werd gearresteerd voor huiselijk geweld.

Er lopen nu drie aanklachten tegen haar nadat de politie in februari tussenbeide moest komen na een geschil met haar vriend Chris Heisser. Heather zou de dienstdoende agenten hebben uitgescholden en bedreigd.

Na haar arrestatie besloot Locklear om zich voor even op te laten nemen in een kliniek. Ze is nu thuis, vertelde een bron aan Entertainment Tonight. En is ook terug bij Heisser - ondanks het feit dat haar familie blijkbaar erop gebrand was om de relatie te beëindigen.

"Heather kwam uit de ontwenningskliniek en ging regelrecht terug in de armen van Chris Heisser", vertelde de insider de website. "Ze zijn als water en vuur. Ze hebben non-stop ruzie. Haar familie wil zien dat ze zich concentreert op haar gezondheid en als dat eenmaal goed gaat, kan ze beginnen aan een nieuwe relatie. Nu is Heather nuchter en ze is in therapie, ze bekijkt het van dag tot dag.”

Locklear's besluit om haar romance met Heisser nieuw leven in te blazen, zou ook problemen hebben veroorzaakt met haar 20-jarige dochter Ava, wiens vader de ster-ex-man van de actrice is, Richie Sambora van Bon Jovi.

"Ava is gekwetst en boos dat haar moeder stappen achteruit doet (door terug te gaan naar Heisser)", vervolgde de bron. "Ava probeert alles te verwerken, omdat ze geen keus heeft. Maar dat gaat met vallen en opstaan."

De rechtszaak tegen Locklear staat gepland op 13 april.

Cover Media/Novum Nieuws