Hotel Römantiek levert twee koppels op! © VIER

Het tweede seizoen van Hotel Römantiek was alweer een schot in de roos. Het programma leverde twee kersverse liefdesparen op: Jan & Mieke en Marc & Maria.


Op het einde van de reis besloot maar één koppel in Portugal te blijven: Jan en Mieke, die al tijdens de eerste aflevering voor elkaar vielen. En ook vijf maanden later zijn ze nog altijd gelukkig samen.

Bij de andere 'zwanenkoppels' sprong de vonk dan toch niet over. Ghislaine zag het niet zitten met Jean-Marie, Willy was niet de man voor Julia, Francine en Guido waren nog niet zeker van elkaar en ook voor Flamidianus en Mika mocht het niet zijn.

Ook bij Marc en Ewa kwam Cupido er niet aan te pas, hoewel het programma bij Marc zijn kaarsje opnieuw deed branden. En hoewel hij tijdens het programma nog zei dat Maria te veel temperament had voor hem, blijkt dat ze ondertussen toch een koppel vormen.


Ook Freddy tenslotte kwam als een ander mens terug uit Portugal en dat heeft geloond. Ondertussen is hij zelfs verloofd met Philomène, die geen kandidate was van het programma.
Hotel Römantiek donderdag gemist? Via TV Replay van Proximus TV bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!