Scott Eastwood wil geen knappe jongen meer zijn


Volgens de acteur zijn er duizenden knappere jongens op de wereld dan mijzelf.


Scott Eastwood volgt het voorbeeld van Brad Pitt. De acteur laat zijn haar groeien in de hoop dat hij niet meer gecast wordt als knappe jongen.

De 32-jarige Scott, die de zoon is van filmlegende Clint Eastwood, heeft de afgelopen 12 jaar zijn eigen Hollywoodcarrière uitgebouwd met rollen in films als The Fate of the Furious, Suicide Squad en de gloednieuwe actiefilm Pacific Rim: Uprising.

De acteur is nu op zoek naar serieuzere rollen, net zoals zijn Fury co-ster Brad.

"Lang haar hebben is zo raar", vertelde hij aan Men's Journal. "Het is de langste sinds mijn tienerjaren, ik probeer het een jaar of twee te laten groeien.”

Hij legt uit dat hij geen leuke, knappe jongen meer wil zijn. “Ik wil doen wat Brad Pitt heeft gedaan: een beetje vies worden. Hollywood houdt ervan om je in een hokje te stoppen, maar ik wil echt een aantal complexe personages spelen met meer diepgang, echte rollen met echte acteeruitdagingen."

En als het gaat om zijn klassieke, volledig Amerikaanse uiterlijk, is Scott het er niet mee eens dat hij iets bijzonders is.

Toen hem door Haute Living daarover werd gevraagd, antwoordde hij: "Ik weet niet wat ik daarover moet denken. Voor mij zijn er een ton knappe mensen in Californië. Er zijn een ton beter uitziende mensen. mensen dan ik, ik probeer gewoon in goede films te spelen, films te produceren en verhalen samen te stellen waar mensen op reageren en leuk vinden.”

Cover Media/Novum Nieuws