'George Clooney weigerde rol in Roseanne'


George speelde in de jaren tachtig in Roseanne toen hij nog 'een aanstormend talent' was.


Ondanks de hoge kijkcijfers van de eerste aflevering van de remake van de serie Roseanne, zal George Clooney zijn opwachting niet maken in de show waarin hij in in 1988 te zien was. Clooney speelde destijds elf afleveringen lang de rol van Booker Books. Maar volgens naamgeefster Roseanne Barr 'voelde hij er niks voor om weer mee te doen'.

"Hij wilde niet, dus dat was balen. Hij woont nu voornamelijk in Italië met zijn vrouw en kinderen, dus dat begrijp ik ook wel. Maar het was natuurlijk hartstikke leuk geweest als George was teruggekeerd op de set." George speelde in Roseanne toen hij nog 'een aanstormend talent' was. Vijf jaar na Roseanne kreeg hij de rol van dokter Doug Ross in de hitserie ER en steeg zijn populariteit naar grote hoogte. Daarna stroomden de aanbiedingen voor zowel film-als televisierollen binnen.

Inmiddels heeft George het acteren op een wat lager pitje gezet nu hij vader van tweeling Alexander en Ella is. Hoewel Roseanne beweert dat Clooney niet meer mee wilde doen omdat hij in Italië woont, vermoeden insiders dat het vooral te maken heeft met haar duidelijke keuze voor Donald Trump, waarvan Clooney een fel tegenstander is. "Roseanne steekt haar politieke voorkeur niet onder stoelen of banken, wat haar goed recht is, maar George wil daar niet mee geassocieerd worden."

Cover Media/Novum Nieuws