Wie wil getrouwd blijven, wie wil scheiden? Met gemiddeld 1.330.740 kijkers tot op heden is het duidelijk dat Vlaanderen staat te popelen om te weten wat de koppels beslist hebben, vijf weken na de start van het Blind Getrouwd-experiment.


Toon en Frie, Lieve en Aljosja, Wendy en Damiano en Tim en Esther brengen hun laatste avond van het avontuur elk in hun eigen woning door, zodat ze zich in alle rust kunnen voorbereiden op de belangrijke beslissing die ze moeten nemen.

Eerder zei één duo alvast "nee": voor Mike en Marjolein eindigde hun sprookjeshuwelijk met een domper. Maar wat zegt de rest? Is er voldoende basis voor Lieve en Aljosja om samen aan een amoureuze toekomst te werken? Toon en Frie liepen een vlekkeloos parcours, maar is dat voldoende? Blijven Damiano en Wendy goede vrienden, of is er toch iets meer gegroeid ondertussen? En hangen Tim en Esther binnenkort hun gepersonaliseerde huisnummer dat Tim al liet maken, tegen de gevel van een nieuwe woonst?

Na de aflevering van maandag volgt er nog een aflevering waarin de kandidaten opnieuw samen komen en je ontdekt hoe het hen enkele maanden later vergaat.

Bekijk Blind Getrouwd elke maandag om 20u35 op VTM of waar je ook bent op proximustv.be. Klik hier om het programma op te nemen. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!