Fans schrikken van breuk Channing en Jenna


Er wordt druk gespeculeerd over de reden van de breuk.


Fans van Channing en Jenna Tatum hebben geschokt gereageerd op de breuk van het acteurskoppel. De twee maakten afgelopen nacht bekend dat hun huwelijk na bijna negen jaar op de klippen is gelopen.

"Liefde bestaat niet meer", constateert realityster Savannah Chrisley op Twitter. "Als zij het niet redden, dan redt niemand het." Ook Sophie Choudry kan niet geloven dat het vuur tussen Channing en Jenna is gedoofd. "Eerst Gigi en Zayn, nu Channing Tatum en Jenna Dewan", twitterde de zangeres. Model Gigi Hadid en zanger Zayn Malik maakten drie weken geleden bekend uit elkaar te gaan. "Step Up zal nooit meer hetzelfde zijn."

Via social media reageerden veel fans van de Tatums vol ongeloof op het nieuws. Amerikaanse media zagen echter al eerder dat het huwelijk van Channing en Jenna in zwaar weer verkeerde. Zo verschenen de twee al maanden niet meer samen op de rode loper. Ook plaatsten Channing en Jenna steeds minder loftuitingen over elkaar op social media, iets wat ze voorheen wel deden.

Ook is het speculeren over de reden van de breuk begonnen. Een ingewijde beweert in de New York Post dat Channing en Jenna uit elkaar zijn gegroeid als gevolg van drukke agenda's en enorme werkdruk. "Channing is non-stop aan het werk, hij is dit jaar te zien in maar liefst vier films", zegt de anonieme bron. "En Jenna's nieuwe film Berlin, I Love You is in pre-productie." De hoge werkdruk zorgt volgens de ingewijde "voor veel druk op een huwelijk, zeker als er een jong kind in het spel is".

Channing en Jenna leerden elkaar in 2006 kennen op de set van Step Up. De twee acteurs, bieden 37 jaar, trouwden in de zomer van 2009. Het voormalig stel heeft één kind, dochter Everly van vier jaar.

Cover Media/Novum Nieuws