Win leuke prijzen van Star Wars: The Last Jedi © 2018 & TM Lucasfilm Ltd.

De Star Wars saga gaat verder in The Last Jedi, dé kaskraker van 2017. Ter gelegenheid van de release van Star Wars: The Last Jedi in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV geven wij enkele leuke prijzen weg.

Terwijl ze haar eerste stappen heeft gezet in een grote wereld, gaat Rey verder op haar epische reis met Finn, Poe en Luke Skywalker in het volgende hoofdstuk van de saga. Rey gaat in de leer bij Luke Skywalker op Ahch-To. Laatstgenoemde moet ondertussen afrekenen met een geloofscrisis. Intussen vechten het verzet en de First Order hun oorlog verder uit. Die strijd brengt hen naar nieuwe plekken in het sterrenstelsel, waaronder een casinostad waar de bovenklasse zich bevindt.The Last Jedi is de achtste episode in de Star Wars saga na The Force Awakens uit 2015. De film van regisseur Rian Johnson verzamelde vier Oscarnominaties en is de laatste film van de betreurde Carrie Fisher.

Ter gelegenheid van de release van Star Wars: The Last Jedi in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV geven wij een twintig prijzenpakketten weg met daarin een draadloze hoofdtelefoon, reistas, rugzak, pet, notitieboekje en BB-8 sleutelhanger.

Waag nu je kans!