Elizabeth Olsen heeft geen interesse in rol in Fuller House


Elizabeth Olsen ziet zichzelf niet als opvolger van haar tweelingzussen Mary-Kate en Ashley Olsen.


Elizabeth Olsen lacht de suggestie weg dat ze een rol in de TV show zou overwegen die haar tweelingzussen het sterrendom bracht.

De Avengers-actrice wordt achtervolgd met geruchten over een rol in de vernieuwde Netflix-versie van sitcom Fuller House sinds John Stamos bekend maakte dat ze benaderd is om de rol van de volwassen Michelle Tanner te spelen, de rol die haar oudere tweelingzussen Mary-Kate en Ashley Olsen speelden toen ze kleine meisjes waren. Maar Elizabeth meent dat het verhaal onzin is.

“Dat gerucht was vreemd”, vertelt de actrice aan Danny Pellegrino tijdens de opnames voor de podcast Everything Iconic. “Ik dacht: ‘laat me hier buiten!’ Het heeft niets met mij te maken. Wat is er mis met iedereen?”

“Toen moest ik direct vragen beantwoorden van de pers en moest ik zeggen ‘ik weet niet waar iedereen het over heeft! Stop ermee om me hier over te vragen!’”

De Wind River-actrice vertelde Pellegrino ook dat ze helemaal geen interesse heeft in een rol in Fuller House en dat ze nog nooit een aflevering van de show heeft gezien.

Ashley en Mary-Kate, die inmiddels door het leven gaan als fashiondesigners, maakten eerder al duidelijk dat ze geen onderdeel willen zijn van de nieuwe show. Toen zij dat lieten weten gaf John Stamos in 2016 in gesprek met Andy Cohen aan dat het een idee is om aan de bazen te laten zien dat ze in contact zijn met de zus van Mary-Kate en Ashley. Maar hij gaf toen toe dat het nooit verder is gekomen dat een telefoongesprek. “We hebben haar manager gesproken en die zei ‘Kom op, dat gaat ze echt niet doen’. Maargoed, we hebben dus wel haar manager gesproken.”

Stamos gaf vorig jaar tijdens de opnames van de Thanksgiving-aflevering al aan dat Michelle Tanner terug moest keren in de serie nadat Candace Cameron Bure, die D.J. speelt, zei dat ze hoopte op een terugkeer. In zijn rol als Jesse Katsopolis keek Stamos recht in de camera en zei “Kom op, het wordt leuk! Heb genade!”

Cover Media/Novum Nieuws