Dwayne Johnson was al van plan om te trouwen voor tweede zwangerschap van vriendin


Het stel was verrast toen ze erachter kwamen dat Lauren opnieuw zwanger is.


Actieheld Dwayne Johnson was al bezig met het plannen van een bruiloft met zijn vriendin Lauren Hashian voor dit voorjaar, toen het stel erachter kwam dat Lauren zwanger is van hun tweede kind.

De Fate of the Furious-ster deelde dat in een nieuw profielstuk voor Rolling Stone magazine. Daarin vertelt hij dat Lauren’s zwangerschap een verrassing was, terwijl het stel al wel sprak over een broertje of zusje voor hun tweejarige dochter Jasmine.

“Plotseling kreeg ik een bericht van haar dat ze een positieve zwangerschapstest had”, vertelt Dwayne.

De acteur is al sinds in 2007 samen met Lauren en vertelt verder dat er plannen waren voor een kleinschalige bruiloft in Hawaii.

“Maar toen werden we zwanger. En mama wil geen bruiloftsfoto's met een dikke buik. Mama wil er goed uitzien”, grapt Dwayne.

Het is niet duidelijk of de acteur een huwelijksaanzoek heeft gedaan. Volgens de verwachtingen komt de baby aan het eind van april en het stel heeft al een naam in gedachte voor het meisje.

“We denken aan Tia. Het is eenvoudig en een beetje Polynesisch”, onthult Lauren, refererend aan Dwayne’s voorouders.

De aanstaande ouders vertelden een aantal vrienden en familieleden over de naam en actrice Emily Blunt, die met Dwayne speelt in de aanstaande Disney-film Jungle Cruise, heeft haar goedkeuring gegeven.

“Het was grappig, we waren aan het eten met Emily, met wie ik ga samenwerken, en ik zei: ‘Wat denk je van de naam Tia?’,” zegt Dwayne. “En ze zei… ‘No one's gonna f**k with a Tia Johnson.'”

Ondertussen heeft Dwayne een privéjet klaarstaan terwijl hij verder gaat met de wereldwijde perstournee voor het promoten van zijn nieuwe film Rampage.

“De verwachting is dat de baby in de komende twee weken geboren gaat worden, dus ik ben zeer alert”, vertelde de acteur afgelopen dinsdag aan presentator Jimmy Kimmel. “We zijn naar de gynaecoloog geweest en alles ziet er goed uit. Nu moet ik naar Shanghai…”

“Volgens de gynaecoloog komt de baby echt pas op de uitgerekende datum 25 april. We zullen zien.¨

Het wordt het derde kind voor Dwayne Johnson, die eerder al met zijn ex-vrouw en huidige manager Dany Garcia een dochter Simone kreeg. Zij is inmiddels al 16 jaar oud.

Cover Media/Novum Nieuws