Joaquin Phoenix verrast publiek tijdens filmvertoningen in Hollywood


De film is sinds kort te zien in de Verenigde Staten en de acteur voelde de behoefte om het publiek op een unieke manier te bedanken.


Acteur Joaquin Phoenix heeft dit weekend voor een verrassing gezorgd door een bezoek te brengen aan filmvertoningen in Hollywood. Hij deed dat in bioscoopzalen waar zijn nieuwe film You Were Never Really Here werd vertoond.

Phoenix en filmproducer Jim Wilson brachten de hele zaterdag door in de Arclight Hollywood-bioscoop. Voor of na de vertoning van de film lieten ze zich zien in de zaal, waarna het publiek luid applaudisseerde.

Volgens Deadline haalde het duo ook nog een grap uit, toen ze verkleed als portiers aan bezoekers vroegen om hun telefoons uit te doen en te genieten van de film.

De acteur, die vorig jaar de prijs voor beste acteur won tijdens het filmfestival van Cannes voor zijn rol in You Were Never Really Here, wilde graag zijn dankbaarheid op een unieke manier tonen aan fans van de film.

“Het is een leuke manier om contact te maken met mensen die de film zien. Normaal gesproken geef je wat interviews en kom je in televisieprogramma’s en dat is het is. Maar het is zo mooi dat mensen naar de bioscoop komen om deze film te zien. Daar wilde ik ze graag voor bedanken. Ik heb dat nooit eerder op deze manier gedaan, maar dat beviel goed. Het was erg leuk”, aldus Phoenix.

Cover Media/Novum Nieuws