Bekijk hier de eerste trailer van 'Solo: A Star Wars Story' © Lucasfilm Ltd. All Rights Reserved.

Vanaf 23 mei komt hij naar de Belgische zalen: ‘Solo: A Star Wars Story’, over de jonge jaren van Han Solo. De eerste trailer van de film werd nu gelost, en je kunt hem hier bekijken.


Net als ‘Rogue One’ is ‘Solo: A Star Wars Story’ een op zichzelf staande film die zich wel afspeelt in het Star Wars-universum, maar geen deel uitmaakt van de saga. Het verhaal van de film speelt zich af vóór de gebeurtenissen in ‘Episode IV: A New Hope’ uit 1977. De nieuwe film vertelt het verhaal van de jonge Han Solo, de smokkelaar die in de originele films gespeeld werd door Harrison Ford. In deze film wordt Han Solo gespeeld door Alden Ehrenreich.

We leren Han Solo kennen als jonge kerel, voor hij zich aansloot bij de rebellenalliantie. En we zien hoe hij Chewbacca leerde kennen, zijn vriend die in deze film naar verluidt een belangrijke rol krijgt.

In de cast zie je naast Alden Ehrenreich zie je onder meer ook Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover en Paul Bettany.

De productie van de Han Solo-film kampte met de nodige problemen. Regisseurs Christopher Miller en Phil Lord werden bijvoorbeeld halverwege de productie vervangen door Ron Howard. Een gemakkelijk parcours was het dus niet, maar nu komt de film dan toch in de zalen.

Solo: A Star Wars Story komt op 23 mei in de zalen.