Maandag zag je het in Blind Getrouwd: vandaag, vijf maanden na hun jawoord, zijn naast Toon en Frie, ook Lieve en Aljosja en Tim en Esther nog steeds gelukkig getrouwd. Dat brengt de slaagkans van dit derde seizoen op maar liefst zestig procent.


De gepersonaliseerde huistegel die Tim enkele weken terug reeds liet maken, is al in gebruik en prijkt tegen zijn gevel. Puzzelend aan hun huwelijksfoto spat de passie er misschien niet vanaf, maar Tim en Esther zijn dolgelukkig. Binnenkort trekt Esther officieel bij hem in. "Ik kan zeggen dat dit 'houden van' is", klinkt het bij Esther. "We gaan een mooie toekomst samen tegemoet".


Lieve en Aljosja waren nog wat zoekende, maar ook zij lijken elkaar gevonden te hebben en maken plannen voor de toekomst, met onder andere een reis in het vooruitzicht. Lieve: "Ik denk dat we nog altijd op de goede weg zijn. Het is niet van boem patat verliefd, maar er zijn gevoelens, anders zou het raar zijn dat we nog samen zijn. We zijn de voorbije maanden enorm naar mekaar toegegroeid. In het begin vond ik dat moeilijker, maar nu kan ik echt uitspreken dat we een relatie hebben."

Aljosja vult aan: "Geen van ons beiden was zot verliefd, maar na die vijf weken van het experiment hebben we beslist het verder een kans te geven. In het begin vroegen we ons nog wat af ‘is dit nu 100% wat we zoeken?’, maar ondertussen zijn we toch terug drie maanden verder dan dat punt en gaat het goed tussen ons".

In Het Laatste Nieuws vertellen Lieve & Aljosja dat ze nog niet bij elkaar ingetrokken zijn. Aljosja: "Lieve heeft nog altijd haar appartement in Brugge, ik het mijne in Gent. We voelen ons nog niet klaar om de huur op te zeggen en ons oude leven op te geven. We proberen wel vijf avonden op de zeven bij elkaar te zijn. Dat werkt supergoed, en zo blijft er nog tijd over voor de vrienden en de hobby's. Lieve en ik zijn nog maar dik vier maanden samen. Hoeveel koppels gaan zo snel samenwonen?"


Ook Toon en Frie hebben eerst nog gependeld, maar nu wonen ze samen in Duffel. Het koppel is duidelijk erg overtuigd van elkaar. "Ik kan zeggen dat ik verliefd ben op u", glimlacht Frie en Toon kan dat alleen maar beamen. "Ik denk niet alleen dat wij een geslaagde match zijn, wij zijn daar gewoon zeker van."

Bij de andere koppels sloeg de vonk zoals geweten niet over. Damiano en Wendy zijn goede vrienden en de volgende vriend van Wendy is alvast gewaarschuwd. "De volgende man die u gaat tegenkomen, die gaat heel goed voor u moeten zorgen en die moet alles goed doen, ik kom dat nakijken", aldus Damiano.


Marjolein kreeg na de breuk met Mike heel wat commentaar over zich op sociale media. "Het is heel heftig geweest, maar het gewone leven is zijn gangetje aan het gaan en dat is goed voor mij", vertelt Marjolein. "Ik heb absoluut geen spijt dat ik daaraan heb meegedaan." De kille relatie tussen haar en Mike lijkt ondertussen ontdooid. Zeker wanneer blijkt dat Mike met Valentijn een enthousiaste brief kreeg mét naaktfoto.
Via TV Replay bekijk je de aflevering van maandag tot 36 uur later wanneer jij wil!